Ass on fire!

Gisterenavond is het uiteindelijk gelukt met het infuus! Huray! Heel blij mee!

Bij de laatste controles gisterenavond had ik verhoging! Dit hield in dat ze me afgelopen nacht extra gingen controleren! Koorts is hier 38,5 graden. Vannacht had ik 38,2 graden. Er ontstaat dan zo’n spanning! Ik heb amper geslapen en alleen maar heel hard liggen bidden! Vrienden en familie gevraagd om dit ook te doen en uiteindelijk is mijn temperatuur gedaald naar 37,4 graden! Halleluja! De artsen en verpleging blijven me zeggen dat het waarschijnlijk toch wel gaat gebeuren! En ik blijf zeggen van niet! πŸ˜‚πŸ’ͺ

Helaas zijn mijn darmen nu toch helemaal van slag van de chemo en ben ik aan de race! Met als gevolg dat mijn kont zo ontiegelijk pijn doet dat ik niet meer kan zitten πŸ™ˆπŸ˜²πŸ˜‚ niet meer kan fietsen en de hele dag al op bed lig van mn linker naar mn rechter zij te draaien! Ik heb van de arts verdovende zalf gekregen en dat helpt gelukkig iets! Ja mensen, chemo tast meer aan dan je lief is! Gelukkig heb ik nog dingen die wel hetzelfde blijven! Gisteren vroeg een vriendin of je borsten ook aangetast worden, maar nee! Mijn dames doen het nog prima! En als klapper op de vuurpijl kreeg ik daarna een apje van mijn tante! Β (Zie foto) Daar hou ik zo van! 😍 wat is een mens toch zonder een beetje zelfspot en humor!

Voor mijn gevoel valt en staat heel veel met je eigen mindset! Helemaal in quarantaine! Je kunt jezelf hier helemaal gek denken! Jezelf vanalles aanpraten! Er is hier weinig positiviteit! Alles gaat over de behandeling, wat er allemaal boven je hoofd hangt aan ellende wat kan ontstaan, deze afdeling is een en al ellende! Leukemie, kahler… alleen maar kale hoofden, alleen maar ziekte! Artsen bereiden je continu voor op wat er komen gaat of kan!

Veel mensen zeggen dat ik het zo goed doe en vragen zich af waarom?

Ik heb God aan mijn zijde! Dat is de allerbelangrijkste oorzaak van mijn positiviteit! Ik heb Zijn aanwezigheid nog nooit eerder zo sterk gevoeld en dat geeft mij een enorme kracht! Ik doe dit niet alleen!

Ten tweede kies ik, elke dag heel bewust, Β om er het beste van te maken en te kijken naar alles wat wel mooi is! Ik zet vrolijke muziek op, hang mijn kamertje vol met bemoedigende teksten en al jullie lieve kaartjes en creΓ«er daarmee een positieve sfeer! Juist door alle ellende die ik meemaak kan ik nog meer genieten van zoveel kleine dingen! Je moet ze alleen wel willen zien! En ik zoek ze op, elke dag weer! En als je dat doet…. je zegeningen tellen.. dan wordt het leven zoveel mooier! Want voor mij wegen die zoveel zwaarder dan de ellende! Ik weet dat dit lijden tijdelijk is! En dat er nog zoveel moois op me wacht! En voor het eerst in mijn leven kan ik, vol vertrouwen op God, alles overgeven en geduldig wachten op wat er komen gaat!

 

6 gedachtes over “Ass on fire!”

 1. Wat een ongelooflijk lief en positief mens ben je!
  Als je binnenkort weer thuis bent kom ik gewoon even om een hoekje kijken!( als het uitkomt natuurlijk!)
  Graag met je kennis maken!!
  X

 2. Lieve Linda,
  Hoe gaaf is het dat je het niet alleen hoef te doen, maar dat God aan je zijde staat en je nooit alleen laat. Zo gaaf om te lezen dat hoe naar je je ook voel je Zijn liefde, Zijn kracht, jou helpen er hier door heen te komen. Ik ken het gevoel wat jij schrijf dat Hij heel dicht bij je is en dat je voel dat God jou nooit alleen laat.
  Suc6 nog even en jij ga de eindstreep halen hoor, en wij blijven bidden boor je!
  Liefs Ellie 😘

 3. Wauw Linda, wat een getuigenis. Dat jouw blog maar vele zaadjes mag planten in harten van mensen. Al voel je je misschien door de hele situatie minder gezegend, toch mag je een zegen zijn..

 4. Tienduizend redenen tot dankbaarheid!!!!!
  Prijs Hem!!!! Hem komt toe alle lof en eer!!!!!
  Je doet het zo goed Lin!!
  Houdt de moed erin!!
  Op wat mindere en sombere dagen!!
  Gewoon een tekst van je tante vragen!!
  Hou vol en hou vast!!
  Blijf bezig met die kwast!!
  Schilder en teken een eind heen!
  Voor je het weet ben je weer op de been!!
  πŸ’ͺπŸ˜‰πŸ˜ŠπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜
  πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *