Bunny nr. 3

Nou gisterenavond is gelukkig rustig verlopen!! Vannacht zei de verpleger wel steeds dat ik niet zo moest krabben aan mn armen, maar ik dacht dat de jeuk door de sclerodermie kwam! Heb ik namelijk wel vaker! Tot ik vanmorgen wakker werd met het gevoel alsof mijn handen en voeten in brand stonden en ik dus ook helemaal onder de uitslag zat! Ook weer verhoging!

Artsen in overleg, komt het nou door de chemo, antibiotica of het konijn? En tja! Het konijntje is niet zo lief als het er in het echt uitziet 🐰 Dus weer extra prednison! We worden steeds knapper man! De vlektyfus en een bolle, kale prednison kop waar de wenkbrauwen en wimpers het ook niet lang meer uithouden! Maar goed! Het is nodig om beter te worden en dus gaan we er vrolijk mee verder!

Ik ben enorm moe! Vandaag veel geslapen! Ik voel dat mijn lichaam heel hard aan het vechten is! Het is ook niet normaal eigenlijk wat er allemaal naar binnen gepompt wordt!! Ik ben met grote regelmaat echt flabbergasted wat ons lijf allemaal aan kan! Niet zonder slag of stoot! Maar van binnenuit zijn ze me helemaal aan het afbreken! En dat is vechten! Elke dag weer! En ik ben enorm dankbaar dat ik het er nog redelijk vanaf breng en ik ben me er van bewust dat het nog veel erger kan! En daar hou ik me aan vast! Ik geloof in een toekomst waar ik eerder niet over durfde te dromen! Ik ben er van overtuigd dat ik straks een leven terug ga krijgen die ik me nooit meer voorgesteld had! En dat is alle moeite waard!

Morgen Β krijg ik mijn stamcellen terug! Een mijlpaal! Morgen resetten ze me echt! Dat zakje stamcellen gaat in mij een nieuw immuunsysteem bouwen! Morgen wordt ik een soort van opnieuw geboren πŸ’ͺ en dus komt mijn lieve man straks lekker bij me slapen en is hij er morgen de hele dag bij!

Vanavond kreeg ik van mijn lieve vriendinnen een super leuke foto ballon!!! Kon bijna op geen betere dag komen! Werd er weer helemaal vrolijk van! Wat zou ik toch zijn zonder al die lieve mensen om me heen?

Ik heb de getuigenis vlog ook op mijn site gezet! Dus voor wie hem nog wil zien!

10 gedachtes over “Bunny nr. 3”

 1. Lieve Linda, wat ben jij een super mooie vrouw!! En dan bedoel ik je vrouw die jij van binnen ben en na buiten toe uitstraal… de die paar vlekjes nu is maar bijzaak dat is tijdelijk. Als de wereld vol met zulke mooie Linda’s was dan hadden we een mooie wereld! Ik wens je nog veel sterkte toe de komende weken. Heel veel groetjes Ellie.

 2. Lieve Linda,

  Vandaag een bijzondere dag, oh happy day! En wat zeg je dan? Ik ‘leen’ gezang 1 uit het oude Liedboek voor de Kerken:

  God heeft het eerste woord.
  Hij heeft in den beginne
  het licht doen overwinnen,
  Hij spreekt nog altijd voort.

  God heeft het eerste woord.
  Voor wij ter wereld kwamen,
  riep Hij ons reeds bij name,
  zijn roep wordt nog gehoord.

  God heeft het laatste woord.
  Wat Hij van oudsher zeide,
  wordt aan het eind der tijden
  in heel zijn rijk gehoord.

  God staat aan het begin
  en Hij komt aan het einde.
  Zijn woord is van het zijnde
  oorsprong en doel en zin.

  Liefs,

  Andy McB.

 3. Hey vechtersbaas,
  Goed filmpje en een mooi verhaal!
  Mijn emoties gaan met me aan de haal!
  Je bent een voorbeeld voor iedereen!
  Mooi hoe je zegt kan het niet alleen!
  Hij is er altijd en overal bij!
  Vecht met je mee staat aan je zij!
  Hij gaat je helpen dit te overwinnen!
  Je voelt het nu al diep van binnen!
  Blijf erover getuigen en vertellen!
  Veel succes met je nieuwe cellen!
  Ben overtuigd dat je zal genezen!
  Hoop nog veel moois van je te lezen!

  Dikke knuf,
  Henry

 4. Vandaag is je nieuwe leven begonnen! Go, cellen, go! πŸ₯‡πŸ₯‡πŸ₯‡πŸ₯‡πŸ₯‡ we gaan voor goud! πŸ’ͺ🏼

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *