Chemo nr. 1

Vandaag was, ondanks de chemo, een goeie dag!

Vanmorgen ben in geïnterviewd voor een tijdschrift. Jullie horen nog wel welk, wat en wanneer! Maar dat was erg leuk. Tijdens het interview werd de chemo aangesloten. Het ging prima! Alleen een branderig gevoel in mijn neus, maar verder niks geks.

Tussen de middag kwamen mijn ouders weer gezellig langs! En toen begon ik wel wat meer last te krijgen. Vooral van het vele vocht wat ik vasthield en ik kreeg hele lome ogen, raar gevoel in mijn hoofd en was erg moe. Ik was inmiddels bijna 2 kilo aangekomen aan vocht en dus kreeg ik weer plasmedicatie via het infuus. Dat werd weer heen en weer ‘rennen’ met mijn paal! Heel vermoeiend 😉 Maar het is er inmiddels weer af! En daar doen we het voor!
Ook mijn jarige broertje kwam nog even langs! En heb ik nog even ge- videobelt met mijn andere broertje! Toen was ik wel erg moe en ben ik gaan slapen!

En…. toen kwam mijn leuke man! Met zijn weekendtas en al! Want hij blijft dit hele weekend bij mij 🙂 whoopwhoop!!! Ik voel me goed, we hebben zelfs gewoon weer pizza besteld, omdat het kan! Ik ben (nog) niet misselijk van de chemo en dat is heerlijk!

Ja tot nu toe mag ik niet klagen! Ik ga proberen er een goed weekend van te maken! Jullie ook toch!?

11 gedachtes over “Chemo nr. 1”

  1. Wat fijn dat je man het weekend bij je mag blijven. Kan hij je er doorheen praten. Zet hem op !
    In ieder geval beter geregeld dan toen je woensdag aan kwam 😂

  2. Gefeliciteerd met je broertje en wat fijn dat Chris dit weekend bij je is. Het is voor jullie allebei Waar. Wens hem ook sterkte want hem mogen we ook niet vergeten!! Hij heeft get ook zwaar. Hopelijk genieten jullie toch een beetje samen. En jij uiteraard ook sterkte. 😘

  3. Het is ongelooflijk knap van jullie allebei. Wij zitten op Rhodos, maar heus lieve neef en nicht , jullie zijn voortdurend in mijn gedachten. Zet hem op. Het komt goed. Dat voel ik. We bidden voor jullie. X leo en henny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *