Chemo nr. 3 + konijn

Vannacht heb ik wederom goed geslapen. Ik was vanmorgen al vroeg op, lekker gedoucht en om 7.30 zat ik al op de hometrainer! Hij begon in ieder geval dus lekker!

Om 09.30 hebben we meegeluisterd met de dienst van de maranathakerk. Deze dienst had als thema getuigenis en ik was gevraagd of ik iets wilde vertellen over wat God in mijn Β leven voor mooie dingen doet. Het is wel heel gek om jezelf zo terug te horen πŸ€£πŸ™ˆ

Ondertussen werd zowel de ATG (konijnenserum) aangesloten als de chemo. Voor deze twee kreeg ik nog een soort stootkuurtje prednison. En een middel waar ik behoorlijk suf van werd. En dus heb ik vandaag heel veel gedommeld en geslapen! Het was best spannend! In de meeste gevallen wordt er een heftige reactie gezien! Dit omdat je een niet lichaam eigen eiwit binnen krijgt! Ik voel dat mijn lijf protesteerd, maar ik mag nog niet klagen! Vanmiddag steeg mijn temperatuur tot 38,1… toen heb ik het op een bidden gezet! Ik hoopte zo dat ik geen koorts en koude rillingen zou krijgen! En dat is tot nog toe gelukt! En ik ben ook niet misselijk! Ook een wonder! Wel weer veel pijn in mn hoofd en mond en lippen die in de fik lijken te staan, maar ik ben er tot zover heel blij mee!!

Pap, mam en Thomas zijn nog gezellig langs geweest! Nu is het wachten! Het serum loopt in 12 uur in! Dus heb nog tot vanavond 22.30 de kans dat mijn lichaam echt gaat protesteren. Het blijft dus spannend. So far so good! Op benauwdheid na! Ik zit nu weer op de plee vanwege plas Medicatie! Blijf steeds weer vocht vasthouden. En dat is een heel gedoe met al die palen, monitor, Β snoeren etc.! Maar goed alles voor een goed doel!

Ik ben heel dankbaar voor hoe het tot nu toe gaat! Het geeft me extra vertrouwen en hoop, maar ik weet dat het elk moment kan veranderen en die dip echt nog wel gaat komen, maar voor nu heb ik een goed gevoel en dat alleen is al super fijn!

 

 

 

 

 

16 gedachtes over “Chemo nr. 3 + konijn”

 1. Hallo Linda, We kennen elkaar niet, maar zagen vanochtend je indrukwekkende filmpje tijdens de dienst in de Maranathakerk. We bidden voor sterkte en kracht voor jou en hopen heel erg dat je behandeling het resultaat mag hebben.

 2. Het was een prachtige dienst. Met veel mooie wonderlijke gebeurtenissen die mensen hebben mee gemaakt en met de gemeente wilde delen. Waaronder ook jou filmpje. Kracht ging er vanuit. En we hopen jullie heel zeker te zien volgend jaar in de kerk. Allemaal leuke mensen daar πŸ™‚

 3. Lieve Linda,

  Fijn dat het tot dusver zo mag verlopen, dat is zegen! Ik zal deze week kijken of ik de dienst uit de Maranathakerk kan terugluisteren.

  We denken aan je, en bidden voor je,

  Liefs,

  Andy McB.

 4. Je getuigenis was heel aangrijpend Linda. En echt. En heel krachtig. Ben blij dat we op deze manier toch een beetje met je mogen meeleven. We bidden met je mee..

 5. Wij hopen met jou mee dat het ziek zijn ‘mee mag vallen’ of heel kort zal duren. (lees: niet gaat komen)
  Er is weer bijna een dag voorbij, we tellen af dat tot de ellende over is en een klein konijntje genaamd Linda weer huppelend en dansend terug in Ederveen mag zijn!

 6. Wat mooi wat je vanmorgen met ons deelde. Heel bijzonder om die zegen in jou te horen en te zien. Jezus in jou zichtbaar!
  Heel veel nieuwe moed en krachten op de weg die voor je ligt. Samen met je Heer.

 7. πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ˜˜

 8. Linda, ik bid dat God je mag leiden door deze tijd en dat Hij jouw pijn en andere nare bijwerkingen/klachten weg mag nemen! Gods zegen toegewenst!

 9. Linda, ik wens je heel veel sterkte en hoop dat het je zal genezen. Moge God je bijstaan, amin.
  Ik ken je van de Facebook
  Groetjes,🌷🌷🌷❀️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *