Chemo nr. 4 + konijn

Nou gisteren dacht is er toch even ‘makkelijk’ doorheen te fietsen, maar helaas. Rond 21.30 kreeg ik het heel benauwd, koorts en koude rillingen! Extra zuurstof gekregen, extra plas medicatie, extra prednison! En die prednison hielp om de koorts de kop in te drukken! Daarna begon ik enorm te zweten! Mn hele bed was doorweekt! Vannacht zijn ze voor alle zekerheid nog met antibiotica gestart, maar ze verwachten dat die de reactie op het konijn was. Mijn hart ging de hele nacht als een malle tekeer! 142 slagen terwijl ik stil in bed lag! Dat konijntje lijkt wel van duracel joh! ๐Ÿ˜ฒ ย Om 02.30 vannacht werd ik van de monitor losgekoppeld en heb ik wat geslapen! Ik raakte gisterenavond even in paniek toen ik zo benauwd werd! Ik dacht echt: oh help als ik maar geen longontsteking krijg! Oude mensen met slechte weerstand gaan daar al dood aan en vanaf volgende week heb ik helemaal geen weerstand meer! Maar gelukkig heb ik dan mijn lieve man en hele lieve verpleegsters aan mn bed die me gerust stellen! Dus het was ook maar van hele korte duur!

Vanmorgen stond ik mezelf te verbazen met dat ik me best okรฉ voelde! En dus ben ik lekker onder de douche gegaan en heb ik mijn workout gedaan! 12 minuten fietsen en allerlei oefeningen met gewichtjes! En toen was het weer tijd voor de volgende ronde!

Weer aangesloten op de ATG en de laatste chemo voor hopelijk de rest van mijn leven! Whoopwhoop! Toch even een mijlpaal hoor als die er dan door is!

Ik ben erg moe! Ik voel dat mijn lichaam enorm hard aan het vechten is en voel me niet goed! Goed is een te goed woord! Maar ik weet dat het zat slechter kan en vind dat ik niet mag klagen! Vandaag 3 kilo aangekomen door het vocht en dus weer met mn paal aan de haal!! Verder tot dusver geen gekke dingen! We hopen dat vanavond geen reactie meer op zal treden, maar de kans is nog steeds aanwezig!

Morgen laatste dagje rabbit fight- en!! ๐Ÿ’ช๐Ÿฐ ik ben er klaar voor!

 

8 gedachtes over “Chemo nr. 4 + konijn”

 1. Linda, ik heb nog nooit zo’n dapper meisje gezien. Je “fietst” hier met af en toe wat meer tegenwind doorheen. En nooit meer zo’n kuur…… dat is positief. Heel veel sterkte en een dikke kus vanuit Rhodos. O. Leo en t. Henny

 2. Hey Linda,

  Een Duracel-konijntje, hoe krijg je het bedacht!? We denken aan je en bidden voor je. En die mijlpaal is bijzonder.

  Liefs,

  Andy McB.

 3. vind even.lastig wat te schrijven…sterkte lieve dappere linda

  Vind het enorm knap hoe je toch weer een.blog kan schrijven.
  Liefs karin

 4. Hey meissie,
  Je weet niet half hoe goed je het doet!
  Je knalt de toekomst tegemoet!
  Met nog een konijn in het verschiet!
  Maar klein krijgen doen ze je niet!
  Je gaat winnen sowieso ik voel het!
  Straks lekker weer met je man in bed!
  Die vervelende ziekte verslagen!
  Samen genieten van zomerse dagen!
  Lekker een hapje en drankje erbij!
  Samen bij de mcdrive in de rij!
  Bij pa en ma op de koffie gaan!
  Schreeuwend boven op een berg staan!
  Linda je bent een harde vechter!
  Het wordt niet krommer maar rechter!
  Nog even knallen en alles geven!
  En na dit gevecht weer gezond door het leven!!

  Liefs en een dikke๐Ÿ˜˜

  Henry ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™

 5. Moggรปh Linda,

  Zet hem op vandaag, ondanks bijwerkingen en gedoe. We denken veel aan je. En een ferme schouderklop voor Chris.

  Liefs,

  Andy McB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *