Climbing πŸ“ˆ

Ik wil eerst even iedereen bedanken voor alle lieve succes wensen! Sowieso voor alle lieve berichtjes en reacties steeds. Het is soms gewoon even te veel om op iedereen zo snel mogelijk persoonlijk te reageren, maar het wordt enorm gewaardeerd!

Vanmorgen om 08.45 in de auto gestapt richting Nijmegen. Lekker weertje ook trouwens 🌧

Om 09.45 had ik een afspraak op de dagbehandeling. Aangezien het ziekenhuis een grote bacterie en ziektebom is had ik mijn nieuwe Vogmask op. Deze heb ik aangeschaft voor drukke plekken, ziekenhuis bezoeken en kraamvisites. Β Om extra zekerheid in te bouwen.

Nou kom ik op de dagbehandeling binnen… Krijg ik gelijk weer zo’n polsbandje. Ik schrik me de pleuris.. wist niet wat zij van plan waren, maar ik wist wel dat mijn plan was om daar voor de middag weer weg te zijn! Maar goed dit bleek allemaal protocollen werk, voor het geval dat… etc.

Controles waren goed en we mochten in de wachtkamer wachten op de uitslag van het bloed. Dit duurde alleen erg lang, maar ik kreeg goed nieuws dus dat was het wachten waard!

Mijn leucocyten zijn al van 1.3 vorige week naar 4.4 vandaag gestegen! πŸ€—πŸ€— werd ik heel blij van. Ook de rest van de waarden waren goed. Alleen mijn HB is nog steeds te laag, maar wel stabiel en ze verwachten dat dit nog gaat stijgen dus ik hoef voor nu in ieder geval nog geen bloedtransfusie! Β Ook even over de afbouw van prednison gehad en het feit dat ik zo moe ben. Maar door de afbouw van de prednison heeft mn lichaam een extra klap gekregen en hormonen die helemaal in de war geschopt worden. Dit heeft ook extra tijd nodig. In ieder geval is het heel normaal dat het nu qua hoe ik me voel gewoon even kut is en stilstaat.

Anyhow ik mocht weer lekker naar huis! Ik kreeg ook gelijk helemaal de kriebels op die afdeling. Ze hadden al een bed klaar staan.. Ik hoorde infuus alarmen en er waren verplegers die ik de afgelopen weken ook gezien had… en ja.. Ik had het heel snel weer gezien!

Uiteindelijk waren we om 13.00 weer thuis en was ik echt gesloopt. De rest van de middag dus geslapen.. nog even leuk bezoek van Mieke gehad en weer verder geslapen!

Ik ben heel blij met deze controle.. het feit dat mn stamcellen hun werk goed doen! En mn weerstand aan het klimmen is! Het geeft mij in ieder geval rust in mijn hoofd! Maandagmiddag mogen we weer! πŸ’ͺ

10 gedachtes over “Climbing πŸ“ˆ”

  1. Wat een super goed nieuws zeg dat ze aan het stijgen zijn….. veel Suc6 met het rust nemen!! Jij wil weet als een sneltreinvaart je nieuwe leven inπŸ˜‰.
    Je ben een mooi mens dat is een ding wat zeker is.
    Gr Ellie 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *