Faith

Vanmorgen stond ik op, me heel bewust van het feit dat dit de enelaatste dag is voor de opname! Ik heb de hele dag al zo’n onderbuik gevoel! Ben niet echt zenuwachtig ofzo, maar het voelt wel een beetje gek!

Ik wilde net thuis weg gaan, toen er, super lief, een man aan de deur stond! Hij had via zijn kinderen van mijn blog gehoord en zijn vrouw heeft ook sclerodermie! En, hij wilde even kijken hoe het met me ging! Ik vond het zo bijzonder dat een totaal onbekende de moeite neemt om bij je om een hoekje te kijken, omdat hij weet wat het inhoudt! Ik hoop na dit alles nog eens met hen in contact te komen!

Ik moest vanmorgen nog even wat ziekenhuis kleding aanschaffen! Je wil er wel een beetje fatsoenlijk bij liggen, maar het moet vooral ook lekker zitten! Of eigenlijk lekker liggen  🤣 Ook mag ik straks niks op me smeren etc. waar parfum of iets in zit. En dus moeten we aan de neutral. 😣 in het ziekenhuis wordt je juist blij van een lekker rituals shampootje of Alien parfum.. maar nee.. de komende 4 weken ruik ik neutraal…. ruik ik naar ziekenhuis.. ruik ik alleen maar ziekenhuis! Ik denk dat mijn neusje daarna ontploft van alle lekkere geuren thuis!!!

Daarna ben ik nog heerlijk wezen lunchen met Rietta! Was ook fijn!

Smiddags heb ik mijn schoonouders nog even leuk op bezoek gehad en verder vooral veel spullen ingepakt en klaar gelegd voor woensdag!

Vanavond kwam de dominee, ouderling en iemand van het gebedteam bij mij en Chris. We hebben met zn vijfen gebeden voor genezing en ik ben gezalfd. ( Jakobus 5: 14-16 ) voor degene die het interessant vinden wat de bijbel daar over zegt! Ik had hier zelf om gevraagd omdat het mij veel rust geeft en ik geloof in de kracht van gebed! Ik geloof dat God mij kan genezen! Maar ik merkte ook veel geestelijke strijd! Veel stemmen in mijn hoofd: ‘stel nou dat je wel dood gaat’ bijvoorbeeld! En dat wil ik niet, want ik geloof echt niet dat dit het is, dat het hier eindigt! Ik wil die stemmen ook geen ruimte geven, de duivel geen ingang geven, geen grip op mijn geloof. En dit was voor mij ook een statement.  Ik geloof in God en daar kan geen stem mij vanaf brengen. Sclerodermie komt daar niet tussen. Het maakt me juist sterker. Ik doe dit niet alleen! Op eigen kracht ben ik niets!

En ja, ik wordt beproeft, maar Hij is bij me. En in die wetenschap kan ik snachts goed slapen, wordt ik smorgens vrolijk wakker en ga ik woensdag vol strijdlust het ziekenhuis in 💪

 

15 gedachtes over “Faith”

 1. Mooi Linda, je geloof en vertrouwen! En je mag weten dat als het de komende dagen, weken soms moeilijk is om daar zo vast in te geloven en op te vertrouwen er mensen zijn die dan voor jou bidden, geloven en vertrouwen! Heel veel sterkte, liefs en kracht voor jou! 1 kor 10:13 om je te bemoedigen.

 2. Tranen. .. Wat kan jij me toch elke keer raken. Zo mooi ook hoe je over het geloof schrijft.
  Nu die zware tijd bijna in, maar daarna richting dat zo gewenste en gegunde goud! Onwijs veel kracht voor de aankomende tijd gewenst; jij gaat je doel halen!!! Knuffel.

 3. Amen 💖💖💖
  Veel sterkte de komende weken. Blijf op HEM vertrouwen HIJ is sterker dan de duivel.
  Wij bidden met je mee.

 4. Hey lieverd,
  Nou morgen is het zover, 4 weken strijd, maar gelukkig niet alleen!!
  Hij is bij je met zijn HG en een leger van Engelen zal je beschermen!!
  Lees als het lukt even Efeze:6 vers 10-20 en belangrijker nog trek hem aan!!
  Sterkte lieve Linda en je kunt het!!
  🙏🙏🙏🙏

 5. Lieve Linda,
  Heel veel sterkte en kracht van onze Vader toegewenst in deze strijd!!..
  We denken aan je, en bidden voor je!!
  Liefs Willeke

 6. Wat mooi geschreven !
  Fijn dat je kracht haalt uit het geloof, ik heb ook sclerodermie en ik haal ook veel kracht uit het geloof ik zou dit niet alleen kunnen dragen

  Heel veel sterkte 😘

 7. Zo mooi je bent een groot getuigenis meis, wij bidden met je mee 🙏🏻 want wij geloven ook, God heeft het eerste en het laatste woord in ons leven en niets of niemand kan ons scheiden van de liefde die Hij voor ons heeft, bless you💋

 8. Lieve Linda,
  Wij wensen je veel sterkte, en kracht.
  Ook voor allen die om je heen staan, ze zijn belangrijk voor jou
  maar jou positiviteit sleept iedereen er door.
  Lieve groet,
  Dick en Marja Hevel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *