Goud + Bonus

Gisteren kwam een patiΓ«nt van mij aan de deur! Met… verse aardbeien uit eigen tuin. 2 grote doosjes vol! Vorig jaar hadden hij en zijn lieve vrouw beloofd dat ik er eens wat zou krijgen! Het is toch geweldig dat ze daar een jaar later nog over nadenken! Zo lief  😍 Β en ze waren heerlijk! Zijn al op πŸ™ˆ

Ook kreeg ik een heel lekker fruit pakket met chocolade van lieve Elly!

En vandaag kreeg ik ook nog is een hele grote, mooie bos bloemen van mijn administratiekantoor Find! En twee leuke nieuwe mutsen van lieve Denise! Is toch allemaal niet meer normaal! Ik wordt enorm verwend! πŸ˜€

Vandaag was het weer een boesterig dagje! Lekker windje enzo! En dan sta ik vanmorgen met de auto te tanken, komt er een windvlaag over me heen… vloog mn muts af!!! πŸ˜‚ zal vast een heel stom gezicht zijn geweest! Maar het is aardig koud die kale bowlingbal! We hebben ons haar niet alleen voor de sier is me wel weer duidelijk!!

Zoals velen wel weten heb ik naast systemische sclerodermie ook coeliakie! Dit is ook een auto- immuunziekte! Mijn lichaam kan niet tegen gluten! Daar zijn geen medicijnen voor, dit heb ik al vanaf mijn 8e. Het enige medicijn is een strikt glutenvrij dieet. Niet zoals sommige Β doen vanwege een fabelachtige hype.. die denken dat glutenvrij gezond is! Dat is uiteraard onzin! Voor mensen met coeliakie is het wel gezond! In ieder geval is dat het enige wat er voor zorgt dat mijn darmwand niet afsterft! Dit gebeurd bij mij namelijk al wanneer ik een kruimeltje gluten binnen krijg!

Toen ik me verdiepte in de stamceltransplantatie vroeg ik me af of mijn coeliakie ook kon verdwijnen… aangezien dit ook een auto immuunziekte is en ze mijn hele immuunsysteem gaan resetten.. En… het is mogelijk! Β Het zou volgens de hematoloog een erg leuke bonus zijn!!!!

Ik zou het zo bizar vinden! Dat zou betekenen dat ik voor het eerst sinds 19 jaar een broodje van de bakker zou kunnen eten! Ik zou gewoon een dag uit kunnen gaan zonder vanalles mee te hoeven nemen! Lijkt me geweldig maar ergens ook doodeng! Ik ben gewend er enorm ziek van te worden!! En ik kan het me gewoon niet voorstellen! Maar ik zou het wel een te gekke bonus vinden! πŸ˜€ dus… goud it is.. plus de bonus πŸ’ͺ ( of wordt ik nu wel heel hebberig? )

 

9 gedachtes over “Goud + Bonus”

  1. Hoi Linda
    Dat zou een geweldige bonus zijn meid. Ik vind het mooi dat je zo positief bent en dapper en sterk. Trouwens je hebt een talentje voor het schrijven van blogs πŸ‘πŸ˜‰ veel succes .

  2. Wow, dat zou fantastisch zijn….!
    Stiekem nemen we nu al genoegen met ‘goud’ maar als die cellen toch hun taak doen moeten ze het gelijk maar goed doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *