Home sweet home!

Nou mijn eerste nachtje thuis. Niet in ons eigen huisje, wat sommige mensen volgens mij nog wel denken. Maar in het bakhuisje naast mijn ouders. Ik kon helaas niet terug naar mijn eigen huisje. Daar zou ik de hele dag alleen zijn, trap moeten lopen etc. En dat kan ik nu niet. Het is echt heel bizar hoeveel je inlevert in zo’n korte tijd.

In het ziekenhuis heb ik me 2 weken lang in een kamertje van een paar meter gered. De afstanden waren klein. 2 tot 3 meter naar de wc, naar de douche en verder in bed, soms op de stoel. Als je dan thuis komt zijn de afstanden veel groter. En dat merk je. Waar ik dacht al heel wat te zijn, merk ik nu dat ik echt bijna niks kan. Zelfs eten is enorm vermoeiend. Ik krijg zelfs spierpijn in mijn kaken haha!

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik altijd alles zelf wil doen, zelfs mijn eten opscheppen kan ik absoluut niet uitbesteden ( soms tot ergernis van mijn familie ) Ik heb tot het laatst ook echt alles zelf gedaan wat ik kon en daarin ook erg eigenwijs, maar het voelt gewoon het beste. Maar nu heb ik, voor het eerst in mijn leven, vrede met het feit dat er voor me gezorgd wordt. Want ik kan het gewoonweg echt niet. En ik wil me daar niet over gaan frustreren of mezelf in een negatieve mindset brengen. Want ik weet gewoon dat het tijdelijk is. En ik geniet nu volop van het feit dat ik de hele dag de liefste mensen om me heen heb, het zonnetje schijnt, alles zo mooi groen is en een vrijheid ervaar die ik niet kan omschrijven!

Ik heb vannacht geslapen als een os! Mijn man naast me, wakker worden, mijn man nog steeds naast me! Wat een rijkdom! Tussen de middag heeft mijn vader een heerlijke, restaurant waardige uitsmijter voor me gemaakt en vanavond heeft mama weer geweldig gekookt. Het voelt bijna alsof ik op vakantie ben!

Het mooie is ook, dat in het bakhuisje waar ik nu woon. Ik 4 jaar geleden, samen met Tiemen, onze praktijk, Fysiocentrum Ederveen – Lunteren, ben begonnen. Dit huisje is voor mij al eerder de start van een droom geweest en ik geloof er heilig in dat het deze keer weer zo gaat zijn.

24 mei moet ik terug naar het ziekenhuis voor een focus onderzoek. Hierbij gaan ze mijn mond, gebit, alles erom heen in kaart brengen. Omdat de 2e fase nog zwaarder wordt willen ze zeker weten dat er nergens plekken zijn die kunnen gaan ontsteken.
29 mei heb ik een hele dag onderzoeken in het ziekenhuis, hart, longen, bloed, hoofd.. alles wordt dan gecheckt. Die dag krijg ik ook te horen wanneer ik weer opgenomen wordt voor de 2e fase. Deze fase zal minimaal 4 weken in het ziekenhuis bedragen, waarin ik weer zware chemo krijg en een konijnenserum wat echt alles kapot maakt. Daarna zal ik mijn stamcellen weer terug krijgen.

Voor nu ga ik daar lekker helemaal niet aan denken en gewoon genieten van al het moois om me heen. Gisteren heb ik via Facebook een glutenvrije appeltaart gewonnen van Broodje Biezonder uit Lunteren. Daar wordt je toch helemaal gelukkig van! Dus die krijg ik aankomend weekend en ga ik lekker met mijn zus opeten ( die heeft namelijk ook coeliakie )

Al met al is het gewoonweg alleen maar genieten in hotel / restaurant papa en mama! 

13 gedachtes over “Home sweet home!”

 1. Wat fijn voor je Linda, laat lekker voor je zorgen. Knap dat je het kunt overgeven. Geniet van de mensen om je heen. Het is heel bijzonder om iedere dag je blog te lezen. Liefs

 2. Wauw! Genieten 👌Doen ze goed, die ouders van je. Lieverds zijn het. Geniet van je ‘aansterkperiode’. Volgens mij worden ze niet veel beter dan dit 😎🖒

 3. Wauww super Linda, wat fijn aan de buurtweg 😜 Heel erg bekend haha. Ik kom ook heel graag aan de buurtweg 🎉 Nu lekker genieten en aansterken! Leuk huisje, lekker knus bij elkaar en met je ouders beter kan het niet toch 😊 Het beste lin we blijven je volgen 😘Lfs Irma

 4. Fijn dat het beter gaat. Nu eerst aansterken. En laat je lekker verwennen geef het maar over geeft niks ze doen het met liefde weet ik zeker. Geniet ervan . Liefs en groetjes

 5. Heerlijk dat je weer thuis bent. Geniet ervan. Hopelijk kun je goed aansterken! Vandaag iig super weer! Groetjes Martin en Mieneke en kids

 6. Iedereen is dus super gelukkig dat je weer lekker thuis bent. Laat je nou maar even verwennen, al wil je graag alles zelf doen….dat komt wel weer.
  Je lichaam heeft nu je energie harder nodig om bij te tanken. Dat is belangrijker dan zelf je eten opscheppen. Komt goed schatje 😉

 7. Wat zal dat heerlijk zijn om weer samen met Christiaan een “eigen” plekje te hebben.
  Even weg van constant verpleging om je heen. Geniet van je lieve familie en wat goed dat je je over kan geven aan de hulp van anderen. Je bent echt een sterke vrouw!
  ❤️❤️

 8. Ziet er lekker uit dat gebakken eitje. Zou zo een hap van nemen… maar denk niet dat dat werkt😁. Lekker zo thuis. En ook nog een appeltaart die jouw kant op komt echt super. Lekker genieten en aansterken.

 9. Moggûh Lin,

  Oooh dat huisje is vèèèèèt! Net zo’n schrijvershuisje *kwispel* *kwijl*. Ik vind het mooie symboliek: het huisje voor de tweede keer als startpunt.

  Zet hem op vandaag, geniet van je vertrouwde omgeving, schreeuw die buizerd bij de kippen weg en geef Ace een pootje.

  Liefs,

  Andy McB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *