ALIVE AND KICKING

Vandaag was een heerlijk dagje! Vanmorgen kwam Eef gezellig op bezoek! Die had ik echt al even niet gezien dus dat was fijn ย ๐Ÿ˜Š daarna ging ik heerlijk met Denise bij de hof een broodje eten! Had ik ook al even niet gezien dus ook helemaal gezellig en veel gelachen!

Om 13.00 had ik een werk bespreking met Tiemen op de praktijk. Voelt toch alsof ik weer een heel inimini petieterig klein beetje nuttig geweest ben. Al zit mn chemo brein me echt in de weg. Het kost me heel veel moeite en energie om belangrijke gesprekken te volgen of dingen aandachtig door te lezen. Echt spannende dingen kan ik dus niet en moet ik ook niet willen, maar ik vind het wel heel fijn en belangrijk om betrokken te blijven ย bij de praktijk!

Daarna lekker thuis aan het prutsen geweest! Wasje draaien en ophangen, hondje uitlaten, samen met papa verse hamburgers maken. Krijg morgen leuk bezoek te lunch vandaar. Gewoon lekker bezig met af en toe wat rust momenten er tussen. Ik kan iets meer en moet een beetje oppassen dat ik niet gelijk vol gas ga.

Vanavond gingen mijn ouders en Chris met het werk uit eten. Ik ging gezellig bij Alex , Joanne en lieve kleine Eva eten! Heerlijk gegeten en hele fijne gesprekken gehad!

Een dag vol lieve mensen weer! Wat ben ik gezegend met mijn vrienden! En wat is dat ook kostbaar en waardevol!

Ik leer zoveel sinds ik ziek ben.. of meer sinds ik bewust ziek ben. Je gaat toch anders naar het leven kijken.. wat is belangrijk en wat niet.. ย Je gaat bewuster leven! En eigenlijk ben ik daar heel blij mee en dankbaar voor! Ik dacht dat ik zelf als control freak altijd alles wel prima geregeld had en stippelde alles helemaal uit! Uiteindelijk heb je gewoon niks, maar dan ook echt helemaal niks onder controle! Dat denken we vaak wel, ย maar ik ben er echt achter gekomen dat ik het helemaal mis had! Ik geloof! En ik geloof dat God een plan voor en met ieder mens heeft! Christen zijn betekend niet dat je overal voor behoed wordt, dat alle ellende je bespaart blijft. Maar het houdt mij sterk in zware tijden, geeft mij een kracht die niet van mezelf kan zijn en het biedt hoop! En ik ben gezegend met het feit dat ik me heel veel dingen afvraag, maar gelukkig nooit denk: waarom?

Alles gebeurd mijn inziens met een reden. En door heel veel slechte en moeilijke dingen gebeuren vaak ook heel veel mooie., bijzondere dingen. We moeten ze alleen wel willen zien ๐Ÿ˜Š

Ik ben dankbaar en heel gelukkig dat ik bewuster leef, bewuster geniet, bewuster eet (dat is een grapje want ik eet alleen nog maar wat ik echt lekker vindt inclusief chips en andere slechte dingen, maar het smaakt nog beter dan voorheen!) Ik LEEF! ย En daar ben ik me meer bewust van dan ooit! En dat…. is een geweldig gevoel ๐Ÿ˜€

19 gedachtes over “ALIVE AND KICKING”

  1. levenslessen geschreven door Linda. Door jou stukjes ga je sommige dingen realiseren en soms ook beter begrijpen.
    Ik kijk er elke dag naar uit.
    Je bent een schatje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *