In actie!

Vandaag is het dag +2 zoals ze het hier noemen! 2 dagen na de stamceltransplantatie! En vandaag was een dag zonder complicaties en dat is heel fijn!!

Hoe gaat het? Tja, hetzelfde als gisteren! Mijn weerstand is de komende minimaal 9 dagen nog 0 en dus zal er geen vooruitgang zijn! Normaal gesproken kun je in veel situaties zeggen: het gaat elke dag een stukje beter! Maar in mijn geval is dat niet meer zo! Het kan zo blijven of slechter worden! En dat is iets wat ik niet hoop! En dus blijf ik lachen en ben ik blij met een dag als vandaag, stabiel!

Graag wil ik jullie aandacht vragen voor het volgende! De…. trap en hap fietstocht welke op 19 augustus plaats zal vinden in Renswoude. Dit is een initiatief van mijn lieve man en zwagers om geld in te zamelen voor het hospice de Olijftak, waar Bert zijn laatste weken heel liefdevol verzorgd is.

Er zijn fietstochten voor de racefiets en mountainbike, maar ook voor degene die op de gewone of elektrische fiets rijden zal er een mooie route uitgestippeld worden! Hierbij krijgen we hulp van lokale bedrijven en we willen deze dag graag afsluiten met een gezellige barbecue!

Nou ben ik hier natuurlijk op de hometrainer heel hard mijn best aan het doen, maar dit doel gaat mij nog niet lukken denk ik! Maar voor iedereen die wel gezond is en een steentje wil bijdragen aan wat mijn man en zwagers gaan doen wil ik vragen: schrijf je in! Maak er een mooie tocht van of kom alleen gezellig barbecuen! !

Inschrijven kan via: fietsenvoorhospiceede@gmail.com

Ik kijk er in ieder geval enorm naar uit en hoop dat veel mensen in actie komen! Om gewoon, op een leuke manier de wereld nog een beetje mooier te maken!

8 gedachtes over “In actie!”

 1. Hey kleine,

  Fijn zo’ n stabiel dagje, moge er vele volgen. Balen dat het happen en trappen de 19e is, andets had vrouwlief met een vriendin meegedaan, maar we hebben dan buurt-bbq.

  Liefs,

  Andy McB.

 2. Fijn om te horen dat er weer een
  ‘goede’ dag op zit.
  We tellen de dipdagen af en hopen dat dat voorspoedig mag verlopen.
  Wij willen die bloedwaarden straks weer als een malle omhoog zien gaan ⬆️⬆️⬆️💪🏼
  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *