In de rui

Vandaag is dag +6! Dit betekend dat het zomaar zo kan zijn dat ik over de helft van mijn dip ben! Maar het blijft zo freaking spannend! Elke dag weer!! Het maakt geen verschil of je in het begin of eind van de dip zit, de risico’s blijven hetzelfde! En er is niks wat je kan doen om dit proces te beïnvloeden! Gewoon blijven wachten! En ik ben zo dankbaar voor een 6e dag zonder koorts of enge dingen!

De artsen en verpledeskundige vinden het tot nog toe ook heel bijzonder hoe ik er doorheen kom! En zij hopen ook dat dit zo blijft, maar kunnen niks beloven en blijven scherp!

Ik heb ondertussen op mijn hoofd een waar donsbedje aan inimini blonde haartjes gekweekt! Ik mag nu namelijk niet meer scheren ivm infecties etc! Ik lijk wel een zo’n lelijk kalkoenskuikentje 😂 maar sinds vandaag is de haaruitval weer hevig begonnen en ga ik hoogstwaarschijnlijk in no time in de rui en dan ben ik er weer van af! Ik zei vooraf nog: ik hoop niet dat ik van die blonde donshaartjes krijg! 🙈 maar goed! Als het dan straks maar weer heel hard groeit!

Vanmiddag wreef ik door mijn ogen en toen lag weer 1/3 van mn wimpers en wenkbrauwen op mn hand! Ik ben benieuwd wat er van overblijft! Ook is mijn mond in de tussentijd toch weer kleiner geworden! Echt knapper gaan we hier niet worden helaas! Het geeft ook niet en het is echt niet dat ik er wakker van lig, maar…. Het blijft gek om jezelf zo te zien veranderen en toch kan ik er niet aan wennen!!

Vandaag was ook een leuke qua post!!! Denk dat ik wel 15 kaarten heb gekregen!!! Daar wordt ik ook zo blij van! Bij deze iedereen heel erg bedankt ❤

Vandaag hadden pap en mam kersen meegenomen! Heerlijk om zo af en toe wel wat te eten! De voeding gaat namelijk rechtstreeks mijn bloed in en je maag blijft gewoon leeg en dus ook een hongerig gevoel geven! Heel apart ook 😂 ik kijk echt uit naar weer normaal kunnen eten bij hotel/restaurant papa en mama! Tot die tijd ben ik hier ook dik tevreden mee!! Op naar nog meer koortsvrije dagen 💪

 

24 gedachtes over “In de rui”

 1. Beste Linda…
  Lees met bewondering je berichten! Wat ontzettend knap van je hoe je op deze(toch vaak grappige) manier iedereen op de hoogte houd van jouw toestand!! Ook al ken ik je niet…ik wens jou het aller allerbeste en je gezondheid terug natuurlijk! Een hele dikke kus uit Lunteren en ook al heb je het misschien niet door….er leven heel veel mensen met jullie mee en denken aan jullie!! Sterkte…en je gaat dit winnen….met of zonder uilskuiken haar!!

  1. Hallo lieve Jolanda! Heel erg bedankt voor je super lieve en bemoedigende bericht! Ik vind het helemaal fantastisch als onbekende zelfs de moeite en tijd nemen om op mijn blog te reageren! Doet me enorm goed! ❤

 2. Ik Lees, volg , en bewonder je op afstand over je kracht en ook je relativerende gedachten die je opschrijft
  🍀 Jij bent heel bijzonder
  Grt uit Ederveen

 3. Hey klein konijntje en mooi grobbekuiken, ga zo door kleine optimist van me. Je hebt weer een mooie blog geschreven, mooi dat er zoveel mensen, bekenden en onbekenden met je meeleven. Geeft je toch weer een stukje kracht om verder te knokken samen met je naasten. We denken aan je, en blijven je volgen💋

 4. Ha Linda;
  ‘k Mag je nu dan ….eindelijk officieel een uilskuiken noemen.
  Normaal zeg ik dat tegen Tienen. Hihihi
  Sterkte voor de toekomende tijd en een knuffel op afstand van mij.
  Liefs en Grt Nico

 5. Hey lieve Linda!
  Wat een ontzettend heftig verhaal! Ik kwam toevallig je blog tegen, en ik schrok er heel erg van. Ik wil jou en je familie heel veel beterschap en sterkte wensen. Vroeger was je al zo een sterke meid, nu ben je vast nog steeds een topper!
  Lieve groetjes, ook aan je zus!

 6. Lieve Linda,

  Je hebt er geen bal aan, maar mijn kippen zijn solidair met je! Man, man, man, veren all over the place. En ik moest een klein beetje gniffelen dat je kersen op had, ghehe. Het was gisteren zeg maar thema ‘kers’;-).

  Blijf de goede lijn vasthouden, we bidden ook voor je.

  Liefs,

  Andy McChicken.

 7. Je blog lees ik vol aandacht. Zo ziek als je bent, je gevoel voor humor ben je gelukkig niet kwijt. Houden zo.
  Ik zit hier met de milde vorm.
  Wens je weer een goeie dag.🐰

  1. Wat een leuk en lief bericht! Milde vorm of niet, de ziekte blijft enorm heftig! Hoop dat je een goede behandelmethode hebt gevonden! Veel liefs!

 8. Hallo Linda, wat een super sterke jong vrouw ben jij zeg. Petje af hoor. Je kent mij niet maar ik volg je berichten elke dag. Veel mensen kunnen hier nog iets van leren als ze over een kleinigheid zeuren en klagen. Hou vol en veel sterkte. Marina Adams.

  1. Hoi Lieve Marina. Bedankt voor je super lieve en bemoedigende bericht! Ik vind het zo bijzonder als mensen die ik niet ken de tijd nemen om een berichtje te sturen! Jullie zijn geweldig! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *