Lunch en diner!

Vannacht heb ik heerlijk geslapen! Ik was gisteren goed moe na mn dagje strand, maar het was me de nasleep dubbel en dwars waard!

Vandaag ben ik heel gezellig met mama en Kim wezen lunchen!! Kwality timen met lekker eten! Heerlijk 😀

Vanmiddag kwam Mieke nog even gezellig op bezoek en dan praat ze me weer even bij over alles wat er op de praktijk gebeurd! Heel fijn 😊 Daarna kwam mijn lieve nicht Kathy nog even lekker bijkletsen!

Toen was het tijd om even een voorraadje glutenvrij eten in te slaan voor de komende periode in het ziekenhuis! Ik wordt al misselijk bij het idee van die pannetjes en dienblaadjes van het Radboud !!! 😂 dus ik ga proberen zoveel mogelijk gewoon zelfvoorzienend te zijn!

Vanavond ben ik heerlijk met mijn lieve man uit eten geweest in Bennekom bij Le Steak! Gewoon een goed stuk vlees! Daar had ik nou echt zin in! En het was weer geweldig goed! En heel fijn om even samen uit te zijn!

Op de terugweg even bij Kees en Helga een afzakkertje gedaan en dat was ook weer heel gezellig!

Weer een dag met heel veel leuke, lieve mensen en dat is alles wat je nodig hebt voor de volgende fase!

Ik kreeg gisteren zelfs een kaartje van al mijn oude meesters en juffen van de basisschool! Hoe lief en leuk is dat! Vind ik zo bijzonder! Dus bij deze mijn dank! En van mijn oude stage adres in Veenendaal! Het is hartverwarmend om te voelen dat er zoveel lieve mensen met je meeleven en de moeite nemen om je een kaartje te sturen!

Ik krijg steeds meer goeie moed voor volgende week! Ik ben er klaar voor! Ik wil bijna zeggen ik heb er zin in, maar dat klinkt wel heel gek! 😂

Maar ik heb zin om beter te worden! Het is nu tijd voor het echte werk! 💪 maar nu eerst nog 4 dagen genieten van alles en iedereen om me heen!

8 gedachtes over “Lunch en diner!”

 1. Hoi Linda,

  We wensen je heel veel kracht en steun toe bij je genezingsproces zodat je weer de gezonde jonge vrouw wordt! Zet hem op en we hopen en bidden dat dit na alle stijd beloond mag worden!
  Lieve groet van Wim en Rita (Hermsen-Duijts)

 2. Graag gedaan Linda, dat kaartje van school. We denken er nog steeds aan dat jouw ouders ons na de zomer en volgens mij ook kerstvakantie altijd een kaartje stuurde! Die stond dan weken op de personeelstafel. Een kaartje is zo fijn.
  Volgens mij heb ik jou niet in de klas gehad, maar David vergeet ik niet meer… 😉
  We, het team van de Julianaschool, denken aan je en bidden voor je.

 3. Ha lieve Linda. Net dit adres gekregen van Teunie. Ik ben diep onder de indruk. Wat fijn dat je al je vertrouwen in onze hemelse Vader hebt. Hij is er altijd bij en idd. deze ziekte kan je ook niet scheiden van Hem. Wij zijn in gedachten en in gebed bij jou en Christiaan. Heel veel sterkte. Groet ome Leo en tante Henny Rhenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *