Mijn geluk!

De laatste dag van 2017 vandaag! Wat een jaar is dit geweest zeg!
Ik kan met zekerheid zeggen dat dit wel het zwaarste jaar ooit is geweest.. maar tegelijkertijd ook een van de mooiste!

Ik ben enorm dankbaar dat ik er nog ben! Dat ik zo goed door de behandeling heen gekomen ben en dat het beter met me gaat!

Het is bijzonder dat ik heb mogen ervaren hoe het is om echt niks meer in de hand te hebben.. Van complete controlfreak naar totale onzekerheid en afhankelijkheid.

Wat ben ik blij dat we zulke geweldige ondersteuning hebben gehad van de Maranathakerk. De zalvingen, gesprekken en de wetenschap dat er een hele kerk met je mee en voor je bid.. Dat heeft mij enorm veel steun en kracht gegeven.

Mijn lieve schoonfamilie die ik helaas een hele periode weinig tot niet heb kunnen en mogen zien, maar die mij wel hebben gesteund en met me mee hebben geleefd.

Mijn familie waar we al 8 maanden bij in wonen.. die mij enorm geholpen hebben! Ik kon niks en het was heel fijn om zo liefdevol en warm verzorgd te worden!

Mijn lieve vriendinnen en vrienden waar we ondanks alles toch altijd keihard mee hebben kunnen lachen! En ja oke..  ook wel is een traantje hebben gelaten!

En dan mijn geweldige man! De staatsloterij is er niks bij.. Ik ben enorm dankbaar en zielsgelukkig dat ik zijn vrouw mag zijn!

Ook wil ik iedereen bedanken die mij heeft gevolgd en gesteund via mijn blog, instagram en facebook. Het is overweldigend geweest hoeveel lieve kaarten en reacties ik gehad heb van mensen die ik nog nooit heb ontmoet. Jullie zijn geweldig!

En dat is wat echt belangrijk is.. Als alles om je heen weg valt, alle zekerheden, alle normale dingen als werken en ‘meegaan’ in de maatschappij… dan blijven alleen de mensen over.. de mensen om je heen. Je familie, je vrienden en God. En dat is het aller belangrijkste wat er is! En wat is het jammer dat we vaak juist opgaan in alle andere dingen in het leven en weinig tijd besteden aan de mensen om ons heen.

Ik ben een rijk mens! Ja ik ben enorm ziek geweest, ja ik ben er nog lang niet, maar ik heb familie, ik heb vrienden en ik heb God. Dat is alles wat ik nodig heb in dit leven! En dat wens ik iedereen toe!

Dus geniet! Van het leven en van elkaar! Hele fijne jaarwisseling en tot in 2018!

Hieronder een kleine collage van 2017
– De dag dat het echt mis ging
– De dag dat ik mijn 1e chemo kreeg
– De dag dat we diepvries papa en mama werden!
– De dag dat mijn stamcellen geoogst werden.
– De dag dat ik helemaal kaal werd.
– De dag dat ik mijn stamcellen terug kreeg!
– De sleutel van ons mooie huis!
– De top van de Mont Ventoux bereikt!
– De dag dat ik de eerste positieve uitslagen kreeg na de behandelingen!

 

 

5 gedachtes over “Mijn geluk!”

  1. Een jaar in een rollercoaster. Voor jou & Chris en je naasten. Trots mag je zijn, op je kracht en doorzettingsvermogen, je toch altijd positieve kijk op alles wat gaande is. Je bent een kanjer.

  2. Wow wat een strijd heb jij gevoerd in 2017! You don’t know me and I don’t know you…but somehow stuitte ik op je blog. I’ve prayed for you, cried for you, declared victory and health over you! Soo glad that you do so much better!! As you say, you aren’t there yet but i know you WILL get there! Maybe not completely what you expected but..step by step…with God+people around you! His plans are full of Hope and Prosperity! Enjoy His seconds that you live!
    (Sorry for speaking English, I’m Dutch but live in England and my phone is programmed with English..so it’s easier:) x

  3. Wat mooi, dat je zoveel dingen zo positief ziet en zo mag ervaren.
    Fijn, dat je zoveel steun hebt aan de mensen om je heen en zoveel warmte mag ontvangen van de mensen in de kerk.
    Ik wens je een goed herstel verder en dat je een gezegend 2018 mag ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *