Mijn strijd tegen systemische sclerodermie

Nou, mijn allereerste blog wordt een feit!

Omdat ik de komende periode veel in het ziekenhuis zal liggen en maar weinig mensen kan en mag zien, heb ik besloten een blog aan te maken. Op deze manier kan iedereen op de hoogte blijven en hoef ik niet bang te zijn dat ik iemand vergeet!

De komende week wordt spannend! Die bepaald of ik 1 mei al kan beginnen met de stamcel transplantatie.
Op de planning staat:

Dinsdag: CT scan van de longen ( dit omdat ze in februari een plek van 8mm op mijn longen hebben gezien en willen kijken of dit stabiel blijft )

Woensdag: Echo van het hart + hart en long katheterisatie. Om te kijken of deze organen sterk genoeg zijn om de stamceltransplantatie aan te kunnen.

Vrijdag: Afspraak met de haematoloog. Deze gaat de stamceltransplantatie uitvoeren en moet nog het een en ander met mij doornemen voordat hij of zij groen licht mag geven!

Als alles goed is wordt ik maandag 1 mei opgenomen voor de eerste fase!

Je kunt mij ook volgen op Facebook en Instagram
https://www.facebook.com/linda.duijts
https://www.instagram.com/lduijts/

9 gedachtes over “Mijn strijd tegen systemische sclerodermie”

 1. Heel veel sterkte en kracht in deze zware en spannende strijd 💪💓 voor jou en iedereen om je heen. Lfs Henk & Lianne 🐑🐑

 2. Lieve Linda,

  We wensen jou en de familie heel veel sterkte en kracht! Kunnen wij deze blog automatisch volgen zodat we mail krijgen bij een nieuw bericht?

 3. Lieve Linda, een lange en spannende weg te gaan! Ook wij leven vanuit Otterlo met jou, Chris en de rest van jullie familie mee en wensen je ontzettend veel sterkte! 😘
  Liefs Anne-Miek & Bart

 4. Lieve Linda,
  Wij wensen jou en je familie ook heel veel sterkte en kracht in deze zware strijd……je bent een kanjer ……

  Lieve groet
  John,Reina & Lulu XXX

 5. Ook namens het hele team van FreeVoice Antwoordservice willen we je ontzettend veel sterkte en beterschap en toewensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *