Mood

Na het bloedprikken vanmorgen bleek dat de ergste dip achter de rug is. Heb maar liefst 0,1 witte bloedlichaampjes πŸ™‚ Hopen dat de spuiten van vandaag en morgen extra hun best doen, dan kunnen maandag mijn stamcellen geoogst worden!

De chemo heeft nog een lekkere nawerking. Mijn mond is van binnen behoorlijk kapot en mijn huid lijkt wel een droge woestijn :p

Waar ik helemaal gerekend had op een dag alleen, kwamen ze me vanmorgen vertellen dat ik voor een paar uur een kamergenoot kreeg voor een bloedtransfusie. Hoe langer je hier ligt, hoe minder goed je tegen verassingen kunt. Ik kon wel janken. Helemaal toen deze beste meneer besloot om even te gaan slapen. Beeld je in.. schuin tegenover je ligt een man, volgas de bek los ( wat is dat toch met die kerels? ) en een geluid wat er uit kwam! Ik kon er niet omheen. Zoals je hier in deze kamer nergens omheen kan.. Was ik net van mijn buurvrouw verlost die de hele dag scheten liet, op de postoel moest snachts en uitgebreid over haar clisma vertelde ( en dat terwijl je dus echt al heeel misselijk bent ) en nu kwam deze man mijn rust weer verstoren. Je kunt geen kant op. Ik kan naar de wc lopen.. is ongeveer 4 meter denk ik. Maar dat is nou ook niet echt een inspirerende ruimte.

Mentaal wordt het zwaarder. Ik ben een echt mensenmens. Houd van gezelligheid en ben graag samen met vrienden of familie. Maar als ik rust wil, dan wil ik ook echt rust. En die krijg je hier gewoonweg niet. De verpleging zei van de week ook dat zelfs gevangenen het beter hebben. Die hebben sowieso een eigen kamer, met douche en toilet en mogen ook nog is elke dag luchten!
Het is dan ook niet voor niks dat ik straks even naar huis mag om bij te tanken en aan te sterken voor de volgende fase. Die is namelijk nog vele malen zwaarder!

Dipjes horen er ook bij. Gelukkig lig ik niet de hele dag depressief in bed te zijn en kan ik heel goed relativeren en weet ik dondersgoed waar ik het voor doe. Maar het worden wat meer momentjes en daar houd ik gewoonweg niet van!

Vandaag heeft mijn lieve man voor me gekookt! Helaas kan ik nog niet alles verdragen na de chemo en begon ik na 2 happen al te kokhalzen! En nee, dat lag niet aan zijn kook kunsten! πŸ™‚

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend!

27 gedachtes over “Mood”

 1. Hoi Linda

  Ik wil je heel veel sterkte wensen , vind het erg knap dat je zo positief bent en het elke dag weer zo mooi kan vertellen.

  Groeten Erna Heijnekamp

 2. Hey kleine!

  Ze moeten je wel hebben zeg! Keihard terugterreuren met Tom & Jerry en de volumeknop op 50+ en dan quasi-onschuldig vragen ‘Buurman, heeft u hier last van?’ πŸ˜‰

  Liefs,

  Andy

  PS. Ik maak er een geintje van, maar het is natuurlijk irritant, dat gebrek aan privacy, vooral als mensen het empathisch vermogen van een dropveter hebben. Hoe bedenk je het, klysmaverhalen, pfff.

  1. Buddy. Je weet toch dat ik super netjes opgevoed ben? Wilde m gewoon slaan! πŸ˜‚

   Tom and Jerry maakt alles beter! En Disney films. ❀❀❀

 3. Ik kan hem me zo goed voorstellen!!! Kun je hem niet aanvallen? Misschien sluiten ze je dan een poosje op in een isoleercel.(of hebben ze die niet πŸ˜‰) Heb je even rust.
  Je hebt ’t al zo zwaar en dan krijg je nog niet eens een 1 persoonskamer?? 😣😣. Hopelijk zsm even naar huis.

  1. Ik kon m wel slaan! Maar heb me netjes gedragen! Nee ze hebben ruitgebrek helaas. Maar hij is weg en Chris is er dus alles is nu goed πŸ˜πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™

 4. Jeetje Lin,
  Heb net even je hele blog gelezen….
  Wat een slecht boek zeg….Je vertelt het allemaal met humor wat ik super tof van je vind….gelukkig kruip je vanuit een diep dal weer voorzichtig naar boven waar ook vast nog wel wat hobbels zijn….super fijn dat je straks naar huis mag….home sweet home….niets is beter dan thuis….
  En wat eigenlijk ook wel gezegd mag worden , wat een top vent heb jij….het is ook allemaal niet niks….
  We denken heel veel aan jullie….
  Hou vol!!!!! Met de hulp van boven en iedereen om je heen moet het lukken!!😊

  Liefs Tiemke

  1. Aaah dankjewel lieve tiemke! Ja ik heb echt de liefste en leukste man die ik me maar wensen kan! Bedankt. Doet ons allebei goed πŸ˜™

 5. Je mag trots op jezelf zijn! Ook al heb je dipjes, je doet het fantastisch!

  We bidden voor jullie. Mooi om te horen dat je zo gedragen word eigenlijk.. Dat einddoel ga je vast en zeker halen!

  Ps: af en toe even lekker van je afzeiken geeft niks hoor! Je volgers kunnen er vast wel tegen πŸ˜€

 6. Wat ga jij een heftige tijd door! Complimentwaardig hoe je hiermee omgaat!
  Hou vol! En wat fijn dat je je eigen eten mag eten dat ziekenhuis voedsel wordt je niet blij van!
  Zet hem op! Liefs,
  Amarins

 7. Lieve Linda,

  Zag net je blog voorbij komen op Facebook, wat een verschrikkelijke ziekte en wat ben je dapper! Veel trekte toegewenst! Liefs Corina Nab.

 8. Ik ken je niet maar las je blog omdat ik een nichtje heb met dezelfde ziekte. Ik wens je heel veel sterkte met alle behandelingen. Je doet het super met veel steun van lieve familie. Zet hem op.

 9. He Lieve Linda
  Misschien hebben ze wat spuitjes water, kun je proberen of je in die mond kunt mikkenπŸ€” nee echt balen zeg zit je al helemaal niet op te wachten zo’n snurken. Hoop echt dat alles aanslaat en je dinsdag naar huis mag. Zet hem op en zeg het tegen de verpleging misschien doen ze er war mee, je weet nooit. Denk aan je

  1. Dankjewel lieve swante. De verpleging is hartstikke lief. Maar ze kunnen soms gewoon niet anders doordat de afdeling niet zo groot is. Er waren gisteren ook al patiΓ«nten op een onderzoekskamer gelegd. Dus het is geen onwil maar onmacht. Nog even volhouden. Het is bijna zover πŸ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *