Oh happy day

Ik werd vanmorgen wakker… en… Halleluja! Ik was niet meer misselijk! Ik heb veel gebeden en vele mensen met mij en ik ben als een kind zo blij dat het is verhoord!

Toen mijn buurvrouw even naar beneden ging heb ik dan ook even een klein feestje met mezelf gehouden.

Mijn botten Β beginnen lekker zeer te doen. Vooral m’n ribben en rechterheup. Goed teken. De stamcellen zijn hun werk aan het doen πŸ’ͺ

Elke maandag en donderdag nemen ze allerlei kweken bij me af. En nu blijkt dat ik een bacterie in mijn darmen heb waar de antibiotica die ik preventief krijg, resistent voor is. Dit houd in dat ze vanaf nu mij komen verzorgen met schortjes voor en handschoenen aan en dat ik geΓ―soleerd moet liggen. Omdat ze geen kamers meer vrij hebben moet ik wachten tot vrijdag. Dan gaat mijn buurvrouw naar huis en wordt deze kamer een 1 persoons.

Nu moet ik als laatste douchen en mag niet meer naar het normale toilet. Ze hebben een postoel in de badkamer gezet.. huray.. nu mag ik zelf gaan kletteren. Β Ik heb ‘m net uitgeprobeerd maar ik kan niet eens met m’n benen bij de grond πŸ˜‚

Ik vind het gewoonweg verschrikkelijk dat je dan moet bellen als je klaar bent en dan vervolgens iemand met jouw potje ziet lopen… het is niet anders, maar dit zijn gewoon stomme dingen als je 26 bent.

Maar ik had een goeie dag en die laat ik niet verpesten door een bacterie!

 

31 gedachtes over “Oh happy day”

 1. Wat moet dat misselijk zijn vreselijk zijn. Bah!
  Gelukkig voel je je wat beter.
  Die verpleegkundigen zijn wel wat gewend wat uitwerpselen betreft…. schaam je nergens voor! (Ik snap wat je bedoelt hoor)
  Toi toi toi πŸ’πŸ’πŸ’

 2. Lieve Lin,

  Ik vraag me serieus af wΓ©lke kruiden ze in die thee van je gedaan hebben. En, of dat die kruiden legaal zijn *proest*.

  Zet em op vandaag,

  Andy McB.

  PS. Zakkie chips al op?

   1. Als troost: gisteren heb ik bedacht hoe ik je culinair in het zonnetje ga zetten tijdens de aansterk-dinner-date. Had toch alle tijd;)

    PS. Het winkeltje had de drop nog steeds niet, dus ook hier geen guilty pleasure.

 3. Fijn dat je niet meer misselijk bent zeg. Is de pijn in je botten wel vol te houden?? Tja de po-stoel πŸ€”πŸ˜ niet fijn. Nog 1 dag volhouden. En je buurvrouw ook πŸ˜…πŸ˜‰. Je houdt je kranig. Heeeeel dapper. πŸ’ͺπŸ‘

 4. Hoi Linda
  Ik ken je niet maar werd door mijn familie op jou blog geattendeerd. Heb bewondering hoe jij met de ziekte omgaat. Sinds 6 april heb ik ook de diagnose systemische sclerose. Ik wil je heel veel sterkte wensen in deze moeilijke en spannende periode.

  1. Hoi swante.
   Bedankt voor je lieve berichtje. Wat enorm vervelend dat je deze rotziekte ook hebt. Kom je uit de buurt? Hoop dat ze het bij jou goed onder controle hebben. Veel liefs

   1. Ja uit Bennekom. Ze hadden het eerst ovee chemo of stamcel transplantatie. Was 10 april met spoed opgenomen in nijmegen .Ben toen gestart met 60 mg pretnison. Mijn longen deden het nog maar 60% en had een steriele infectie. Moet eind mei en half juni weer voor controle. Geen idee wat me te waxhten staat. Begrijp dat jij ook christelijk bent? Had tijdens mijn opname veel naar sela geluistert. Gaf mij hoop en kracht. Zal voor je bidden.

 5. Lieve Linda,
  Heel veel sterkte , top hoor zo positief zijnπŸ™ƒAl staat de wereld op zijn kop.
  Even over je po-stoel, Maikel zei destijds liggend kan je poepen, maar het is beter dat je zit(dan toch liever een po-stoel)
  Hou je kranig, we denken aan je maar ook aan allen die je lief zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *