Planning

Mijn eerste nachtje ziekenhuis was redelijk. Het is heerlijk alleen! Kan de lamp aanlaten zolang ik wil, zo laat als ik wil mijn tanden poetsen enzo! Echt ideaal! De lijn hebben ze gisteren links geplaatst en dit is de kant waar ik altijd op slaap dus ik moet even een nieuwe draai vinden.

Vanmorgen was ik op tijd op en zat al voor de controles op de fiets! Ik wil graag zo goed mogelijk in conditie blijven en heb er vandaag 25 minuten opzitten, verdeeld over 3 keer, maar Wiehoew de vorige keer was 5 minuten de max! Muziekje op de achtergrond en gewoon lekker meezingen! Een kamer alleen heeft zo veel voordelen!!!

Vanmorgen is de reumatoloog ook langs geweest en zijn er weer onderzoeken gedaan ten behoeve van de wetenschap! Zoals ik al eerder zei, kon ik merken dat ik weer achteruit ging. Dat blijkt ook uit het huidonderzoek. Mijn huid is weer harder en strakker! En dus is het maar goed dat de chemo morgen start!

Vanmiddag is de fysiotherapeut ook geweest. Als fysiotherapeut is het heeeel moeilijk om niet alles al in te vullen of te zeggen dat je het allemaal wel snapt! Dus ik heb heel braaf geluisterd en geknikt en gezegd dat ik netjes zal doen wat ze zegt! Het is zo belangrijk om, hoe ziek ik straks ook ga zijn, toch in beweging te blijven!

Vanavond wilde ik met Chris nog even lekker naar buiten, maar mijn infuuspaal dacht daar anders over. Die kreeg een storing door het hobbelen over de steentjes buiten en dus zijn we tot 2x toe tot wel 10 meter van de hoofdingang vandaan gekomen voordat het infuus alarm sloeg en we dus weer terug konden. Ach ja, heb ik weer wat metertjes gemaakt!! Dat was dan het laatste beetje frisse buitenlucht voor de komende 4 weken! Vanaf nu is het echt in quarantaine !

Hoe gaan mijn komende dagen er uit zien?
– vrijdag, zaterdag, zondag en maandag CHEMO
– zondag, maandag en dinsdag ATG ( konijnenserum)
– woensdag, stamceltransplantatie!

Zondag wordt naar verwachting de zwaarste dag! Ik ben heel benieuwd! Ik ben op dit moment zo enorm rustig dat ik zelfs mezelf verbaas! Haha. Ik heb gewoon heel veel zin om beter te worden! Om dit achter de rug te hebben,.. en dan zal ik er toch eerst doorheen moeten! Morgen gaat het echte werk beginnen! En ik.. ben er helemaal klaar voor!

19 gedachtes over “Planning”

 1. Heel veel succes en toch ook sterkte. Het zal moeilijk worden maar je kan het aan. Zeker met al die lieve mensen om je heen. Zet um op!!! πŸ‡πŸ’

 2. Zet ‘m op, Linda! πŸ’ͺ🏼
  Γ“p naar een nieuw en gezond leven!
  πŸ’πŸŒΈπŸŒΊπŸŒ·πŸŒΉπŸŒ»πŸŒž

 3. πŸ’πŸŒ·πŸ’πŸŒ·πŸ’πŸŒ·πŸŒ»πŸŒΌπŸŒ»πŸŒΌπŸŒ»πŸŒΌπŸŒ·πŸŒΉβš˜πŸŒΉβš˜πŸŒΉβš˜πŸŒΉeen virtueel bloemetje voor jou kanjer….. xxx

 4. Heel veel kracht en sterkte toegewenst,
  maar met jou positiviteit zal het je lukken.πŸ‘πŸ‘
  Lfs. Gertjan en Janneke van Cleef

 5. Vanochtend je film in de kerk gezien. Werd er heel stil van! Wat een vertrouwen heb jij! Heel veel sterkte. We denken aan jullie en bidden voor jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *