Quarantaine issues

Vannacht werd ik wakker met onwijze hoofdpijn! Bij elk klachtje wordt je helemaal gecontroleerd en uiteindelijk heb ik morfine gekregen en toch nog een beetje geslapen gelukkig! Morfine? Ja ik mag geen paracetamol, aangezien dat koorts kan onder drukken en ze willen meteen weten mocht er ergens iets broeien zegmaar.

Ik stond een beetje suffig op en na het douchen moest ik echt even bijkomen  op bed. Uiteindelijk mezelf weer in de na stoel en nog 5 min op de fiets gehezen. Het gaat alleen een stuk trager dan een week geleden!

Ook heb ik weer met mijn schoonmoeder gebeld en met mijn zus! Die is vandaag namelijk jarig!! Maar door de quarantaine mag en kan ik een hele hoop lieve mensen niet zien! Waaronder mijn gehele schoonfamilie en mijn eigen zus, neefje en zwager! Niet omdat we dit niet willen. Mijn schoonouders hebben een boerderij met levende varkens En ivm de MRSA bacterie mag ik niet met hen in contact komen. En de rest komt wel met hen in contact en hebben kinderen. Kinderen zijn eigenlijk gewoon grote bacteriën bommetjes! Helemaal als ze bijvoorbeeld op school zitten of een kinderdagverblijf! En die bacteriën zijn voor mij nu heel gevaarlijk!

Mijn weerstand is 0! Alle risico’s worden vermeden! Ik mag alleen uit een kraan drinken met een speciaal filter, eten als een zwangere, de vloer is lava 😂 alles wat ik laat vallen moet eerst door de verpleging ontsmet worden voordat ik het mag pakken! Kortom een hoop regeltjes! En ja op de zwaarste momenten in je leven kun je dan dus niet eens bij familie zijn, maar het is voor een goed doel! Als het nu mis zou gaan heeft niemand er wat aan! De schade halen we straks wel in 😍💪

Tot die tijd ben ik heel blij met telefoon en leuke foto’s en video’s die ik doorgestuurd krijg! Je zou hier maar gelegen hebben zonder die mogelijkheden 😲

En met de bezoekjes van mijn ouders en man! Die houden overal rekening mee! Kussen en knuffelen ook niemand etc!

De regels gelden daarna ook nog! Mijn afweer is door het konijn de komende 3 tot 6 maanden verminderd en ik zal me aan veel regels moeten houden! Zo mag ik die periode niet vliegen, niet naar de bioscoop, concerten, festivals etc. Geen rauwe producten eten, alleen vers eten volgens richtlijnen die ik vannuit het ziekenhuis mee krijg! Grote groepen mensen vermijden! Zieke mensen vermijden etc! En na 12 maanden moet ik ook opnieuw ingeënt worden tegen alle ziektes waar ik als kind tegen gevaccineerd ben!  De nasleep heeft ook nog heel wat voeten in de aarde! Maar alles voor het goede doel!

Beter worden  💪💪

 

 

7 gedachtes over “Quarantaine issues”

 1. Hoi Linda

  Pittige tijden hoor, misschien kun je een nu en knuffel boekje bij houden en straks als het weer mag je knuffels en kussen op eisen 😘😚😍. Denk veel aan je. Sterkte weer met wat morgen komt. Hoop dat de misselijkheid gaat zakken.

 2. Pffffffffff je hebt nog een zwaar jaar voor de boeg. Maar in verhouding met dit….. Je moet inderdaad alle zoenen en knuffels bijhouden die je nu krijgt en straks opeisen 😉. Maar voor nu: gefeliciteerd met de verjaardag van Kim. En de schapenvachten demonstratie stellen we anders maar eventjes uit tot volgend jaar. 💋💋

  1. Dankjewel lieve Lianne! Haha kunnen we beter niet gelijk doen nee!! Maar ik wil het echt graag zien dus dan stellen we het gewoon even uit!

 3. Lieve Linda,

  Of je laat Ace plaatsvervangend knuffelen, issie goed in;)

  Liefs,

  Andy McB.

  PS. Ik heb gisteren het allerliefste beagletje ter wereld gezien, een echte speurneus. Ik wil hem, ik wil hem, ik wil hem!

  1. Aaah lieve Ace! Ja jouw knuffeld ie gewoon uitzonderlijk! Hij kroop nog net niet in je! Beagles zijn leuk! Net zo eigenwijs als jij! Ik zie wel een goeie match!! Doen doen doen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *