Rust dag

Vandaag een rust dag! Vanmorgen kwam de arts aan mijn bed om te zeggen dat ze anders toch wel een nieuwe lijn in mijn lies konden aanbrengen vandaag. Dit omdat ze vanaf morgen ook weer elke dag bloed moeten prikken en dit bij mij niet altijd even goed gaat. Maar… gezien mijn ervaring met de lijn had ik hier niet zo’n behoefte aan en heb dus nu de keuze gemaakt om even af te wachten hoe het de komende dagen gaat met prikken. Mocht het niet lukken kan die lijn altijd nog.

De misselijkheid wordt wel erg vervelend. Het is elke dag weer een gepruts om eten uit te zoeken wat ik binnen kan houden.. Elke dag zo’n bal in je maag. Het is anders dan als je bijvoorbeeld griep hebt ofzo. Net via het infuus weer medicatie gekregen en gelukkig werkt het. Ben een week verder en 2 kilo afgevallen! Dat had ik dan weer niet verwacht!

Vandaag heel leuk bezoek gehad van mijn lieve vriendin. En ook mijn lieve vrienden die lekker met hun kleintje naar huis mochten hebben even een speed bezoekje gebracht! 🙂 Dus ik heb het prachtige meisje al in het echt bewonderd!

Ook kreeg ik een te leuke knuffelbeer van Heid! En een mooie foto van het thuisfront! Wat is het toch mooi groen in Ederveen 🙂 Kan niet wachten tot ik weer de frisse lucht in kan!

Nou morgen gaat het prikfestijn beginnen! Op naar vele stamcellen! Die mij beter gaan maken!

 

7 gedachtes over “Rust dag”

 1. Mooie mensen om je heen💕 hopen dat het prikken goed gaat zodat de lijn niet in je lies hoeft! Succes en sterkte morgen lieverd!😘 slaap lekker xx

 2. Hey Kanjer,

  Zet hem op vandaag bij al het geprik en goed zo dat je je eigen regie pakt bij de lijn, je bent tenslotte geen willoos speldenkussen.

  Over mooi Ederveen, hier in de buurt zit een (wit, ja dûh) albino-mereltje. Ik hoop dat hij snel leert vliegen, want in de buurt zitten ook genoeg katten. En dat zijn geen Aristokatten, maar asokatten…

  Liefs,

  Andy McB.

  PS. Mijn reactie op Lazy Sunday staat nog op modereren, no big deal, maar ik vroeg me af of dat aan de techniek aan mijn kant ligt?

 3. Fijn om mee te lezen, goede keuze volgens mij zo om een website te maken zodat iedereen op de hoogte is!
  Ik stuur wat lekkere frisse buitenlucht jouw kant op 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *