Spuiten en spugen

Vandaag ben ik begonnen met het zetten van de groeifactor spuiten. Dit houd in dat door deze spuiten mijn botten heel hard stamcellen aan gaan maken de komende week! Deze oogsten ze dan en vriezen ze in, in de tweede fase krijg ik dan mijn eigen stamcellen dus terug!

Helaas werkt de chemo nog lekker door en ben ik nog elke dag enorm misselijk. Vanmorgen hield ik het niet meer en heb alles lekker ondergekotst. Een groot voordeel is nu dat die haren er af zijn! Scheelt een hoop geklungel zegmaar. De anti misselijkheid medicatie doet helaas nog niet voldoende zijn werk. Ik hoop en bid dat dit snel over is. Ben inmiddels 3 kilo afgevallen en ga me hier niet echt fitter door voelen.

Ik wil iedereen bedanken voor de lieve kaartjes!! Ik kreeg er vandaag maar liefst 17 (!) Echt helemaal te gek en het maakt mijn dag zoveel beter! Jullie zijn geweldig!

21 gedachtes over “Spuiten en spugen”

 1. Lieve Linda
  We kennen familie van de voetbal Franck speelde bij David in het team
  We waten geschokt door het bericht op fb door jou vader en hebben toen met David gemaild
  We volgen jou blog en krijgen elke keer een brok in onze keel
  Je bent een kanjer dapper elke x een glim lach
  Linda we denken aan jou en je familie
  Zet hem op heel veel liefs rob Monique en Franck koomen

 2. Lieve Linda,
  Wat ben jij dapper!!..
  Ik lees je blogs met grote bewondering!!
  Heel veel sterkte met alles!!
  Liefs willeke

 3. Lieve Linda
  Heel veel sterkte. We denken veel aan je. Lees je blog elke keer met bewondering. Een hele dikke knuffel van ons. ๐Ÿ’‹

 4. Ha Bikkel, tijd om weer even te laten horen. Fijn dat je jouw ervaringen in het blog zet zodat wij op de hoogte blijven. Bewonder je positieve instelling _ elke dag weer. Een hele dikke knuffel xxx Majan

 5. Wauw Linda elke keer lees ik je blogs met veel bewondering voor hoe jij deze strijd aangaat!! Wat vind ik het ontzettend knap! Heb al meerdere malen op het punt gestaan om wat te typen maar vind het eerlijk gezegd best lastig om het ‘goede’ te zeggen.. ik wens je erg veel sterkte en blijf je zeker volgen!!
  Liefs

 6. Hey lieve Linda,

  Even snel een ochtendbericht om je te laten weten dat we aan je denken.

  Tot straks!

  Andy McB

  PS. Gisteren heb ik die koekenbakkers van de Burger King nog maar eens een bericht gestuurd over glutenvrije burgers. Nu moet je er nog niet aan denken natuurlijk met alle nare bijwerkingen, maar aangezien we voor het einddoel gaan, lijkt dit me een mooie voorbereiding op de feestelijkheden:):):) Zeker nu de fastfood-infrastructuur van V’daal Centrum zo drastisch is gewijzigd:(:(

  1. Yeey tot straks! Haha goed bezig. Het is ronduit schandlig dat ze nog niet gereageerd hebben op die brief! Hij was gewoonweg te geniaal!

   1. Ik heb mijn strategie veranderd, geen brief, maar een contactformulier. En de toon is gewijzigd van melige humor naar vriendelijk zakelijk. Eerlijk gezegd, vrees ik dat ik een standaardantwoord krijg, waarbij ze er subtiel op wijzen dat hun patat of salade wel glutenvrij is.

 7. Lieve Linda,
  Ik denk elke dag aan je en bid voor je! Je bent echt een topper!
  Hou vol hรจ! Ben zo blij voor je dat je misselijkheid weg is ๐Ÿ˜„
  Veel liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *