Stamcellen on tour!

Fuck de tour de Frans! Mijn stamcellen hebben hun retour gemaakt naar mijn beenmerg en zijn zich aan het ontwikkelen tot ware bloedcellen! Waar de leucocyten gisteren nog 0,1 waren, zijn ze vandaag 0,4! Whoopwhoop!!! Daar weer een onderverdeling in qua waarden waren ook goed gestegen en ze zijn dus goed bezig!

Het meest bijzondere is dus dat die witte bloedcellen gelijk aan hun werk gaan. En dus vanaf vandaag mijn kont pijn en de pijn in mijn mond dus ook serieus afgenomen zijn!! Bijzonder hΓ¨! Dat die cellen gewoon gelijk weten waar ze heen moeten.. ik ga het menselijk lichaam alleen nog maar fascinerender vinden..! Wat zijn we toch mooi gemaakt! πŸ™‚

Er wordt nu dus ook serieus over naar huis gaan gepraat! De leucocyten moeten minimaal 1 zijn om de buitenwereld te kunnen overleven zegmaar. Dus daar is het op wachten! En dat kan nog 5 dagen duren, maar kan ook morgen zijn…. ZOoooooo spannend!

Je hoeft tegen mij maar 1x HUIS te zeggen en ik sla om. Ik heb Chris het grootste gedeelte van mijn kleren, boeken en spullen al meegegeven net haha! Ik voel me verder ook gewoon best ‘goed’ πŸ™‚ Ik voel me te goed om hier te zijn… ik weet dat ik nog niet weg kan zo, maar op mijn weerstand na heb ik hier nu niks te zoeken.. en dat is best moeilijk! De verveling slaat meer toe, ik wordt chagrijniger en ben het gewoon echt zat!!

Ik wil de wind voelen, temperatuurverschillen, regen op mn kale kop! Ik wil ruiken! Alles wat niet ziekenhuis is! Ik wil eten!!! Ik kan de radboud potjes nog steeds niet aanzien en dus leef ik op een paar crackertjes en wat kleine dingetjes van thuis, maar een maaltijd heb ik al 3 weken niet meer gehad!

Ik ben de verpleging enorm dankbaar voor alles en ze zijn heel goed voor me.. maar ik ben al die witte pakjes, schortjes en blauwe handschoenen ook wel beu! Ik wil snachts kunnen slapen zonder 3x een zaklamp in mn snufferd gedouwt te krijgen!

Ik wil de vogels horen fluiten!! Ooh men geluiden!!! Ik hoor hier alleen het tikken van de klok, de infuusalarmen van mezelf of die van de buurman! En de luchtdrukwissel als de deur open gaat maakt ook een eigenaardig geluid!

Ik ben ook in staat om alle kleding die ik hier aangehad heb straks thuis gelijk in de vuurton te gooien en in de fik te steken! Alles wat met hier te maken heeft weg! Klaar! Achter me!

En ik besef me ineens dat er heel veel loskomt! En dat die grijze massa van mij zo af en toe even kortsluiting maakt en toe is aan rust. Want ik sluit dit deze week misschien wel af.. maar het is nog lang niet over! Dan is de behandeling klaar, maar dan begint het jaar van herstel pas. Anyhow voor nu ben ik enorm toe aan rust, mijn eigen vertrouwde omgeving! Gewoon bij mijn man zijn.. weer gezin kunnen zijn.

Heel fijn is wel dat ik vandaag verlost ben van mijn infuuspaal!!! Het infuus zit er nog wel, omdat er nog steeds vanalles mis kan gaan :p Maar ik hoef geen vocht meer o.i.d. Β ! En my o my wat is dat een bevrijding! Ik heb 3 weken lang aan dat ding vast gezeten! Dit is zooo lekker πŸ™‚

Eigenlijk was het een hele fijne dag en was ik vanmorgen ook helemaal hyper! Maar het maakte dus ook gevoelens in me los die ik nog niet zo snel verwacht had! Ik hoop zo snel mogelijk naar huis te kunnen! πŸ™‚ Het einde van mijn quarantaine is in zicht!

34 gedachtes over “Stamcellen on tour!”

 1. Hoi Linda

  Wat super goed nieuws zeg!
  Wat zal je blij en opgelucht zijn.
  Hou vol, en wat ben jij ontzettend sterk!
  We blijven je blog volgen en leven met je mee!

  Veel liefs van Henri en Antoinette.

 2. Zo, ik weet niet wat ik lees nu de worden “misschien bijna naar huis” hier zwart op wit getypt zijn!
  Wat zou dat fantastisch zijn!
  In je eigen omgeving zal het herstel zoveel beter gaan.
  We blijven uiteraard duimen dat alles goed mag blijven gaan en die waarden ⬆️⬆️⬆️ blijven gaan.
  Yo go girl, you go cellenπŸ‘πŸΌπŸ’ͺ🏼

 3. Oh wat een fantastisch nieuws. Hoop dat ze zich razend snel gaan vermenigvuldigen en jij lekker naar huis kan. Doe wel rustig aan thuis hè, je bent er nog niet, maar zeker weten denk dat ze herstel bij hotel pa en ma nog sneller herstel geeft. Ga voor je duimen.

 4. Lieve Linda,

  Whooperdiewhoopwhoop. En vergeet geen visum voor Ederveen aan te vragen, zodat je weinig vertraging hebt aan de grens!

  Liefs,

  Andy McB.

 5. Wauw……(powervrouw) lekker joh. Fijn dit positief bericht . Ik zou het ook gewoon doen. Volgens mij lucht dat enorm op en is nog gezellig ook zo’n brandend vuurtje πŸ˜‰. Ik bestel vast goed weer zodat je straks lekker van het buiten zijn kunt genieten.

 6. Wauw wat een super nieuws zeg, wat gaat dat ineens snel. Het is je zo gegund om je weer beter te gaan voelen en lekker met man lief naar huis te mogen. We hopen en bidden dat de weg van herstel mag doorzetten. Volhouden meis!
  Lieve groet Rogine

 7. Wat een goed nieuws. Mijn moeder, de oma van Christiaan zei altijd. “In je lijf staan politiagenten. Die sturen pilletjes maar natuurlijk ook jouw stamcellen naar de juiste plek. Het gaat nu iedere dag beter. We blijven je volgen. Liefs en ook een kus voor Christiaan.

 8. Fijn om te lezen dat je alles zat bent, logisch met zo’n heftige tijd. Ook leuk dat je weet dat zo’n konijntje zoveel macht heeft. Geweldig om te weten dat mijn niggie zoveel kracht heeft. Kom op Lin, ff volhouden, broedertjes, zustertjes en doktertjes dankbaar zijn voor wat deze voor jouw gedaan hebben. Mannetje lief, papaatje, mamaatje, broertjes en zusje dankbaar zijn voor wat ze gedaan hebben. Familie, vrienden en kennissen bedanken voor wat ze gedaan hebben, MAAR, JIJ LINDA, hebt de kracht, vechtersmentaliteit en het doorzettingsvermogen, knal een jaar door, vanaf nu alleen maar vooruit kijken. Vooruit met de geit en je lekkere kale knikker😜πŸ’ͺπŸ’‹

  1. Hahaha thanks lieve oom!! Ik ben meer dan dankbaar voor alles en iedereen om me heen! Af en toe moet je alleen even van je afzeiken he!! Ik ga mn best doen! Hoop je snel weer te kunnen zien! Kijk jij in de tussentijd uit voor overstekende bomen? ❀❀❀❀❀

 9. Super goed nieuws . Hoop dat het nu alleen maar sneller gaat . Wonderen bestaan HEM alle eer . πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ™

  1. Maar we zijn ook heel gelukkig!! 😍
   Moet je nagaan hoe gelukkig we straks zijn als alles achter de rug is!! ❀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *