Stilte voor de storm

Vanmorgen waren ze bij het huisje achter de vloer aan het storten! Beton! Ik ging met Ace uit voorzorg al in de voortuin spelen, maar toen hij doorhad dat er vreemde waren zette hij het op een rennen en kon ik m niet meer houden!!! 🙈 En zoals alleen onze hond kan, banjert hij rechtstreeks door het beton 😂 de dag begon dus goed!

Nadat ik Ace schoongemaakt had ben ik even bij wat mensen langs geweest om gedag te zeggen! Thuis al het papierwerk weer even bijgewerkt en wat wasjes gedraaid! Roel kwam nog even gezellig een bakkie doen en tante Jolande kwam ook nog even gedag zeggen! Ook Joanne en Eva kwamen nog een mooie foto brengen om mee te nemen naar het ziekenhuis! En Eva heeft me zelfs haar mooi lach geshowt dus dat maakte me dag helemaal goed 😍

Daarna kwamen Thomas en Susanne uit Duitsland langs! Die had ik al een hele lange tijd niet gezien dus dat was ook erg leuk!

En toen moest ik toch echt mijn koffer in gaan pakken! 4 weken ziekenhuis! Ik heb nu al een koffer vol en een weekendtas 😂 ik ben toch meer vrouw dan ik dacht! 🙈 mijn moeder en neefje kwamen tussendoor even gezellig meekijken! Joah heeft ook een hele grote tekening voor me gemaakt voor boven mijn bed!

Verder krijg ik de hele dag door heel veel lieve berichtjes van familie en vrienden en zelfs van onbekenden! Wat zijn mensen toch lief! Soms denk je wel is dat mensen alleen nog maar haatdragend kunnen zijn tegenwoordig! Maar toch zijn mensen best goed 🤣😊

Vanavond nog even genieten van de gezelligheid, mijn man en familie! Man, wat ga ik dat missen!!!

Ik ben heel rustig, geen zenuwen, zelfs geen onderbuikgevoel vandaag! Wetende dat het wellicht een stilte voor de storm is, maar voor nu, geniet ik gewoon lekker van stilte! ❤

 

20 gedachtes over “Stilte voor de storm”

 1. Heel veel sterkte gewenst de komende weken! En houd in gedachten.,, Je bent nooit, nooit, nooit alleen. God is altijd om je heen.

 2. Héél, héél veel sterkte de komende weken. Ik zal aan je denken en voor je bidden. Zet m op💪🏼🍀💪🏼🍀

 3. Hoi Linda heel veel sterkte vanaf hier.Je bent sterk bedankt voor al die berichten die we van jou Blog mogen lezen .Groningen Jan en Gerealisatie Spelt.

 4. Lieve Linda, heel veel sterkte de komende tijd, je doet het ontzettend goed en je schrijft het ook zo ontzettend leuk op. Groetjes ik blijf je volgen natuurlijk.☺☺

 5. Lieve Lin! Ik wil je alle kracht en sterkte toewensen!! Weet dat er veel mensen aan je denken en met je meeleven!! Ik blijf je zeker volgen ❤️

 6. Denk aan je… als een van de onbekende. Lijkt alsof ik je al heel lang ken. Blijf ie belevenissen lezen en leef met je mee.

 7. Ik wens je heel veel sterkte meis!! Je gaat een paar moeilijke, zware weken tegemoet, weet dat er veel liefdevolle mensen om je heen staan kanjer!!
  Liefs Trudi

 8. Lieve Linda,

  Ik wens en bid je veel geloof, hoop en liefde, en kracht toe!

  Liefs,

  Andy McB.

  PS. Ederveen, een eigen walk of fame. Ik word er gewoon een beetje emotioneel van. Hollywood eat your heart out, Ederveen is the (pl)Ace to be!

 9. Hoi Linda, nou bijna is het dan zover, wat leven er veel mensen met je mee😊, jou belevenissen, jou super mooie verhalen, en we hopen en bidden dat het de komende tijd goed mag gaan🙏🏻😘 alle goeds en sterkte toegewenst🙋🏻

 10. Ik denk aan je. Hou de rust en vertrouw op al het goede dat jij verdiend. Over 4 weken schijnt de zon nog steeds. Alleen dan doet ie dat speciaal voor jou!

  Liefs Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *