The day after!

Zooo het gaat vandaag alweer een stukje beter! Gisterenavond de hele avond op de wc doorgebracht, maar dat betekende wel dat ik 3 kilo vocht uitgeplast had en me een stuk beter voelde!
5 raketjes verder deed mijn mond ook niet meer zo zeer dus huray voor dag 5! Ik ben erg moe en heb tussen de leuke bezoekjes door eigenlijk alleen maar geslapen vandaag!

Vandaag even aandacht voor iets anders. Zoals de meeste van jullie wel weten is vorig jaar de broer van Christiaan ( mijn man ) overleden op zeer jonge leeftijd aan een hersentumor. Bert heeft zijn laatste weken in het hospice de Olijftak in Ede gelegen en gestreden en is daar zo hartelijk en liefdevol verzorgd dat Christiaan, Richard en Sven ( zwagers ) hier wat terug voor willen doen.

In september dit jaar zullen zij de Mont Ventoux in Frankrijk gaan fietsen en zo geld inzamelen voor de Olijftak. Hier kunnen zij nieuwe bedden voor kopen!

En dus wil ik jullie vragen of jullie mijn geweldige man willen sponsoren om hem zo ook te steunen in hetgeen hij ( indirect ) nog voor de goede zorg van zijn broer terug kan doen!

Dit kan op:
http://www.alpentocht.nl/2_1245_Christiaan_van_de_Vliert.aspx

Mijn dank is groot! Ik hoop van harte dat ik in september zelf kan gaan aanmoedigen! Maar jullie hulp is nu nog harder nodig!

Nu ga ik weer lekker slapen! 🙂

 

 

 

8 gedachtes over “The day after!”

 1. Hey kleine,

  Doe zo door! Dat hoofd van je pa op die foto *proest*, naja, je hebt het niet van een vreemde zullen we maar zeggen. Iets met appels en boompjes.

  Mooi initiatief van Chris & Co, ik zal het onder de aandacht van mijn financieel directeur brengen in verband met een donatie.

  Eet genoeg groenten en fruit, en de draaideur enzo.

  Liefs,

  Andy McB.

  PS. Ontdekte vandaag tot mijn schrik dat de Mac in V’daal centrum foetsie is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *