Zonne(h)goed

Wat is dit weer toch een luxe! Vanmorgen rond een uurtje of 8,  half 9 in de pyjama, in de zon Ace uitgelaten!

Later op de ochtend leuk bezoek gehad en lekker een bakkie onder de hooimeid gedaan. Veel tijdschriften gekregen dus daarna even lekker op de bank gepoft.

Tussen de middag kwam mij Zalando bestelling binnen. Met zulk weer zijn die mutsjes soms best heet. En die kale knar van me verbrand snel en ik mag na de chemo ook niet in de volle zon. Maar ik snap wel waarom onze lieve Heer ons vrouwen zulk mooi haar gegeven heeft.. want tja.. zo’n kale kop met een hoed ziet er toch wel even heel anders uit 😂 sowieso moet ik aan die hoedjes wennen, zou ik normaal nooit dragen, maar nu verleg ik m’n grenzen 😇 voel me letterlijk en figuurlijk kale kak, maar het werkt tegen de zon en zit wat koeler dus ik doe het er mee!

Smiddags ben ik met pa naar de praktijk geweest. Lekker met het open dak gereden! En het was weer heel fijn om even in mijn vertrouwde omgeving te zijn en m’n collega’s en wat patiënten te zien. Even een kort werkoverleg met Tiemen (zie foto) naar eigen zeggen is hij de beauty en ben ik de brain.. je ziet het zelf,  klopt als een bus! 😍 alleen laat m’n hersenpan me na de chemo wel een beetje in steek. Heb een concentratie boog van 3 seconde en krijg spontaan hoofdpijn en stress van papierwerk. En eerder was ik er dol op. Maar dat komt vanzelf weer. Gelukkig heb ik zo’n geweldige compagnon  en mieke achter de administratie en die kan ik in vol vertrouwen alles overgeven. Dat is toch ook gewoon fantastisch 😁

Ze kwamen de steenuiltjes vandaag ringen. Mijn ouders hebben een uilenkast in de perenboom gehangen toen we hier kwamen wonen en sindsdien zitten er altijd steenuiltjes in. Super leuk om te zien die kleine pluizenbolletjes.

Het was echt een heerlijke dag. Ik genoot altijd al van het leven en de kleine dingen, maar toch nu nog zoveel meer!  Ik zou bijna iedereen adviseren ziek te worden ( nee absoluut niet! ) maar men wat kan een mens nog zoveel meer genieten dan we vaak doen. Het is alleen zo jammer dat er vaak zoiets voor nodig is. Ik hoop dat iedereen wat meer gaat genieten. En ja,  iedereen heeft zijn of haar verantwoordelijkheden, maar gelukkig zijn is ook een keuze. Tijd vrijmaken voor familie en vrienden is een keuze! Dus kies.. gewoon om gelukkig te zijn en meer te genieten. Wordt de hele wereld een stukje mooier van denk 😍

6 gedachtes over “Zonne(h)goed”

 1. Mieke is idd een topper (jaren met haar bij de bank gewerkt) maar dat ben jij ook!! Fijn dat je het nu met een gerust hart los kunt laten voor zolang het nodig is en daarna weer lekker vol er tegenaan als je er bovenop bent!
  Fijn dat je zo geniet Linda!
  Kus

 2. Oehlala chicaaaaa 😉 goeie hoed! Als je er bij glimlacht staat ie nog mooier. Inderdaad niks voor jou, maar je kan t goed hebben! Alles voor het goede doel. Fijn dat je zo’n fijne dag hebt gehad vandaag. X

 3. En zo is het.. meer stilstaan bij de kleine dingen…

  Wat heerlijk dat je zo’n fantastische dag gehad hebt!
  🕵🏻‍♀️💋💋💋

 4. Lieve Linda,
  Wat fijn om je zo te zien en te lezen dat je geniet!!
  Idd zo waar dat iedereen meer moet genieten, maar ik denk dat jij nu geniet voor een heleboel mensen tegelijk!!😊
  Blijf knokken kanjer en met dit weer knap je nog veel sneller op en ook jou positiviteit speelt zeker mee!!
  Geniet van je blog bijna elke dag, maar als ik een dag mis of zoals vandaag twee dan lees ik er gewoon 3 ook geen straf kan ik je vertellen!!
  Jou blog en foto’s maken ook mensen blij dat weet ik zeker!!😉
  Keep it up supergirl!!
  Liefs,
  Henry💋

 5. Echt, je ziet er nog steeds mooi u8t. Misschien zie je het zelf niet maar alles staat je gewoon goed. Fijn dat je zo’n heerlijke dag gehad hebt. 😚

 6. Moggûh,

  Wat Lianne hier boven zegt, dat dus. Sommigen zijn nu eenmaal subtieler;) Maar al trekken ze je een oude aardappelzak aan en verven ze je paars, dan nog blijf je een mooie vrouw, heeft alles te maken met uitstraling!

  Geniet van je dag en pas op voor verrassingen…

  Liefs,

  Andy McB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *